Kustomointi palvelu

Kustomointi palvelu

Stardust: Kustomoidut kiekot sekä markkerit

Kiekko tai mini omalla kuvalla? Miksipä ei. STARDUST palvelumme avulla saat tilattua itsellesi omalla kuvalla pelivälineet tai lahjan kaverilesi, työntekijälle, tai muuten yrityslahjaksi. Myös seuroille erinomainen ratkaisu saada oman seuran logo näkyviin pelaajien kautta tai kisajärjestäjälle pelaajapakettiin muisto kisoista.

Kustomointeja toteuttaessamme käytämme UV-Painatusta. Tekniikan avulla pystymme toteuttamaan painatukset jopa valokuvan tarkkuudella, riippuen alkuperäisen materiaalin tarkkuudesta. Tarkkuuteen sekä painettavan kuvan kokoon vaikuttaa painettavan kohteen pinnan tasaisuus. Esim. puttereiden muodot ovat pääsääntöisesti riittävän tasaisia lähes täyden alueen tulostukseen, mutta reilusti loivemmalla reunaviisteellä olevat pituus driverit ovat haasteellisempia painatuksen kannalta. Drivereissa saattaa kiekon keskipisteen ja reunan välillä olla korkeuseroa jopa yli 3mm, jolloin reunojen tulostustarkkuutta ei pystytä takaamaan. Driverien tai muuten kaltevien printtien tapauksessa teemme kuvanrajauksen graafisella kuvankäsittelyohjelmalla, ja lähetämme asiakkaalle vedoksen ennen kiekon tulostamista muokatusta kuvasta.

Painatuksen onnistuu toteuttaa teoriassa kaikkiin kiekkojen muovityyppeihin. Luonnollisesti pehmeän muovin painatukset ovat kestoltaan heikompia johtuen muovista ja sen kestävyydestä. Myös läpinäkyviin tai värillisiin muoveihin painaminen onnistuu käyttämällä valkeaa pohjaväriä painettavan kuvan alla.

Käytössämme olevassa laitteistossa löytyy CMYK+WHITE+VARNISH järjestelmä. Tämän avulla kykenemme tuottamaan myöskin värillisiin kiekkoihin värikuvitusta valkoisen värin avustuksella. Varnish on väritön lakka, jolla saadaan ”3D-efekti” tulosteen pintaan, mutta kiekkoihin sit’ ei suositella, koska lakka on jäykkää ainetta ja lohkeaa muovin taittuessa.

Tutustu valikoimaamme, lisää kuva haluamaasi tuotteeseen ja tee tilaus.

Kustomoitua kiekkoa tai miniä tilatessa asiakkaalla tulee olla kuvan käyttöön oikeudet kuvan alkuperäiseltä omistajalta. Tällöin vältytään tekijänoikeusrikkomuksilta. Starframe Frisbeegolf ei pysty varmistamaan jokaisen painetun kuvan lupien oikeellisuutta ja asiakas on täten velvollinen ja vastuussa painettavien kuvien luvista.