Toimitus ja palautusehdot

TOIMITTAMINEN

Tilattujen tuotteiden toimitusaika on 2-8 arkipäivää. Poikkeuksellisista toimitusajoista (esim. ennakkotilaus) mainitaan verkkokaupassa erikseen. Onnistuneesta ostosta tulee tilausvahvistus oston yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Se toimii myös kuittina ostoksesta ja mahdollisena takuutodistuksena.

Toimitamme tällä hetkellä tilauksia vain Suomeen, Ruotsiin ja Viroon. Valitse itsellesi sopiva toimitusvaihtoehto tarjolla olevista palveluista.

TOIMITUSMAKSUT

Toimitusmaksut määräytyvät tilauksen painon mukaan. Käytämme Shipit.fi verkkopalvelun integraatiota sekä hinnastoa Postin ja Matkahuollon palveluiden käyttämiseksi. Verkkokauppa laskee automaattisesti hinnan valitsemiesi tuotteiden painon sekä toimitustavan perusteella.

NOUTOTILAUKSET

Nouto sovittavissa erikseen Rovaniemellä sähköpostitse, tai tilauksen yhteydessä voi esittää toiveen noutoajankohdasta.

 

REKLAMAATIOT

Tuotereklamaatioiden kohdalla ota aina yhteys myynti@starframe.fi

Sähköpostissa tulee olla tosite ostosta (kuitti myymäläostosta tai verkkotilauksesta), sinun yhteistietosi, sekä syy miksi haluat reklamoida. Jos mahdollinen ongelma on silmin havaittavissa toivoisimme myös, että liität kuvan viestiin.

Vastaamme sähköposteihin normaalisti 1-4 arkipäivän kuluessa.

HUOM! Tilanteissa, joissa lähetät meille reklamoitavan tuotteen tarkastusta ja mahdollista käsittelyä varten liitä paperille nimesi, tosite ostosta (kuitti myymäläostosta tai verkkotilauksesta) puhelinnumerosi ja osoitteesi. Tämä prosessi on varmistus, että tuotteet tulevat sinulta.